bisarrt

SV Synonymer för bisarr. Hittade synonymer i 18 grupper. 1. Betydelse: underlig [a]. besynnerlig, egenartad, egendomlig, sällsam, konstig, fantastisk, absurd, orimlig, förflugen, nyckfull, barock, heteroklitisk, bisarr. 2. Betydelse: egen [a]. egendomlig, underlig, exotisk, främmande, apart, bisarr, ovanlig. 3. Betydelse. Svenska[redigera]. Adjektiv[redigera]. bisarrt. böjningsform av bisarr. Adverb[redigera]. bisarrt. avledning till adjektivet bisarr; på ett bisarrt sätt. Lägg till översättningar Hämtad från "rrcswpg.info?title=bisarrt&oldid=". Kategorier: Svenska/Adjektivformer · Svenska/Adverb. Dold kategori. Sarah Sjöström hyllas under VM: "Bisarrt". Holländska Ranomi Kromowidjojo, en av de stora konkurrenterna till guldet, talar uppgivet om chanserna på den allra ädlaste valören. – Det är väldigt snabba tider och bakom favoriten är det väldigt jämnt, säger hon. – Jag hoppas kunna komma ner mot

Bisarrt - med nya

Om Omni Tyck till Logga in. Det här är Manchester Uniteds stora problem - 10 dec. Markus Gustafsson, markus omni. I stället kom Moore ridande på en häst, någonting som han har gjort till lite av en tradition. Pernille Blume slog det danska rekordet i försöken, och sedan slog hon det igen i semifinalen. På grund av stridigheterna har hjälparbetare på plats svårt att nå ut till de människor som är i behov av hjälp. Men invånarna börjar långsamt övertyga elefanten om att den ser bisarr ut.

Bisarrt Video

Sjöberg: "Bisarrt att ens egen mamma kan säga så" - Malou Efter tio (TV4) bisarrt

Bisarrt - specialises artisanal

Mest bisarr är visselpipan han använde för att kalla på henne mitt i natten. Nu krävs det en förändring för att vården ska kunna möta den ökade psykiska ohälsan, skriver företrädarna för en projektgrupp på myndigheten. Det var en bisarr tid på många sätt, men människor är formbara. Han var rädd och förvirrad och visste att det här inte var en bisarr lek av något slag. Röstsiffrorna i riksdagen blev på sätt och vis bisarra.