don cheadle

Cheadle: ”Det som behövs är inte en metallklump”. Oscarakademins nya målsättning att fördubbla antalet medlemmar från tidigare underrepresenterade grupper är ”ett steg i rätt riktning”, enligt skådespelaren och regissören Don Cheadle, skriver Deadline. – Det är ett välbehövligt steg, men vad folk verkligen behöver är att. Filmer med Don Cheadle i rollistan. Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du inte visste att du vill se. Filmen "Miles ahead" har Don Cheadle som både regissör och huvudrollsinnehavare. Den har världspremiär 1 april. Se trailern till filmen ovan.

Don cheadle - valpen hnga

Sydsudans president och ärkerival anklagas i en ny rapport för att ha berikat sig själva under det blodiga inbördeskriget. Sveriges bästa nyhetsapp Mobilgalan För en dryg vecka sedan fick han stor uppmärksamhet efter att ha skämtat med galans programledare Chris Rock på Twitter. Så det som egentligen behövs är inte en metallklump, utan att folk i maktpositioner ger fler personer möjlighet att berätta sina historier, säger Cheadle. Politik, Zlatan eller Apple? Mina bevakningar Politik, Zlatan eller Apple? Om Omni Tyck till Logga in.

Don cheadle - tnker frst

Den amerikanske regissören Joss Whedon har samlat en rad kända skådisar i en kampanjfilm om det amerikanska valet. Kampanjen heter Save the Day, och enligt Expressen jobbar Whedon heltid med den sedan han blev klar med den senaste Avengers-filmen. Logga in på Omni för en bättre nyhetsupplevelse Logga in på Omni Skapa konto. Inte nu Ja tack! För en dryg vecka sedan fick han stor uppmärksamhet efter att ha skämtat med galans programledare Chris Rock på Twitter. Toppnyheter Senaste nytt Bevakningar.

Don cheadle Video

Don Cheadle Wants His Kids' Help Saving The Earth don cheadle