sportex

Butiken öppnade och tillhörde då butikskedjan Sportex. Även om Sportex hade ett fullt sportsortiment och även kläder och skor så var det cykel som var Sportex ledord och det gällde framförallt butiken i Örebro. I början av köptes Sportex upp av Team Sportia och Sportex butiker konverterades till antingen Team. Sportex Klubb & Företag AB, Elektravägen 5. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Omsättningen är 1,1 miljoner. Under hösten köpte vi butikskedjan Sportex och med det köpet blev vi ledande på cykel i Sverige. Vintern förvärvade finska SGN Group en majoritetspost i Team Sportia AB vilket i praktiken innebär en nordisk kedjekonstellation med Team Sportias svenska butiker och SGN:s egen butikskedja, Sportias.

Sportex - Vid

Sportex Black Pearl skulle man kunna säga är "ryggraden" i svensk fiske! Aluminium och komposit rullfäste. Sportex Magnus Boat 7ft 20lb. Här får du ett långkastande fiskespö som kommer vara en fröjd att fiska med. Allroundspö med ryggrad för den kräsne fiskaren med stil. sportex Lätt och känsligt spö med abnorm uppe på vallmokullen. Sportex Black Pearl Limited Edition är en haspelutrustning som enbart getts ut i ett begränsad antal. Skall du drilla Gös på över 9kg? Totalt i butiken finns det varianter pÃ¥ cykel. Allroundspö med ryggrad för den kräsne fiskaren med stil.

Sportex - belget

Oavsett om du fiskar torsk och sej eller hälleflundra kommer detta spö göra susen. Lagom mycket spö för allround insjöfiske efter Abborre och Gös. Information Om oss Öppettider Integritetspolicy Reklamationer. På jakt efter en spöväska som är smidig att ta med sig en färdigriggad utrustning och samtidigt skyddar bra? En väldigt populär spöväska bland metare som har långa spön men fungerar självklart bra till vanliga spinnspön. Utrustningen passar perfekt för insjöfisket efter gös och gädda eller blandat kustfiske efter torsk, makrill, havsöring etc.